Verzekeringen

Een goed financieel advies omvat ook advies over de verzekeringen. Financiële onduidelijkheid en onzekerheid is voor de meeste mensen erg vervelend. Voordat u een verzekering afsluit is het goed om hierover geadviseerd te worden.

Schadeverzekeringen

Dit zijn alle benodigde verzekeringen die uitkeren op het moment dat zich een schade voordoet zoals de inboedel en opstalverzekering, maar bijvoorbeeld ook de autoverzekering.

Overlijdensrisicoverzekering

Bij een overlijden is er veel verdriet met bijbehorende emoties. Het is erg vervelend als hier ook nog financiële zorgen bij komen. Om nabestaanden zonder financiële zorgen achter te laten kan het verstandig zijn om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten.

Woonlastenverzekering

Gaat u een huis kopen? Of heeft u al een huis? Dan is het belangrijk dat u financieel goed beschermt bent tegen onverwachte situaties zoals een langdurige ziekte of het kwijtraken van werk. In deze situaties dalen de inkomsten meestal behoorlijk. Het is belangrijk dat op dat moment de woonlasten nog wel betaald kunnen worden. Door het afsluiten van een woonlasten verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over het lagere inkomen bij werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Adres en contact gegevens

Molenweg 5
9781 GL Bedum

050 - 211 53 81 
06 - 48 92 87 47
info@gonniesmithypotheekadvies.nl