Referenties

 

Mijn doel is om met mijn kennis en ervaring mensen op een duidelijke en persoonlijke manier te adviseren op financieel gebied. Bijvoorbeeld door het helpen bij het afsluiten van de best passende hypotheek. Ik help u om uw woondroom te realiseren!

KARINA EMMELKAMP

Woning aangekocht in Bedum

 

“Het hele traject van het kopen van een woning leek mij een heel geregel en gedoe! Gelukkig heeft Gonnie me gerustgesteld dat alles goed zou komen. Ze heeft het hele traject van A tot Z voor mij geregeld en het allemaal duidelijk en begrijpelijk uitgelegd. Het is erg prettig dat er zoveel werk uit handen genomen wordt. Als ik nu hoor dat iemand iets wil regelen met de hypotheek dan beveel ik Gonnie aan”.

GERIEKE WIERSUM

Woning aangekocht in Bedum

 

“Onlangs heb ik mijn eerste woning gekocht. Gonnie heeft hiervoor de hypotheek geregeld. Hier ben ik heel erg tevreden over. Het persoonlijke contact spreekt mij erg aan. Ze legt alles rustig en duidelijk uit en altijd in een prettige sfeer. Als ik vragen had beantwoorde Gonnie dit altijd snel via app, mail of telefonisch. Twee keer ben ik bij Gonnie op kantoor geweest en één keer is ze bij mij thuis geweest. Ik heb me kunnen richten op de inrichting van de woning omdat ik erop vertrouwde dat de hypotheek goed geregeld werd”.

Adres en contact gegevens

Molenweg 5
9781 GL Bedum

050 - 211 53 81 
06 - 48 92 87 47
info@gonniesmithypotheekadvies.nl