Mijn naam is Frank Smit en ik ben op 1 maart 2019 begonnen bij Gonnie Smit Hypotheken en Verzekeringen. Nu valt jullie waarschijnlijk aan mijn achternaam al op dat ik wellicht familie van Gonnie ben. Ik mag mijn zus gaan versterken bij het bedrijf dat zij in 2017 is begonnen. Ik ga mij bezig houden met hypotheken en verzekeringen.

Van 2014 t/m 2017 heb ik ruim 3 jaar bij een grote Nederlandse bank gewerkt waarbij ik ervaring heb opgedaan m.b.t. verzekeringen en hypotheken. Daarna heb ik samen met twee vrienden een bijzondere stap gezet in mijn werkende carrière, we zijn een kroeg in de stad Groningen begonnen. Ik heb mijn baan opgezegd en ben fulltime als bedrijfsleider / barman aan de slag gegaan. Na een periode van verbouwen heeft de kroeg op 1 december 2017 haar deuren geopend.

Omdat het uiteindelijk toch weer begon te kriebelen en vanwege een veranderende thuissituatie heb ik ervoor gekozen om de horeca vaarwel te zeggen en voor Gonnie Smit Hypotheken en Verzekeringen aan de slag te gaan. Naast hypotheekgesprekken ga ik mij ook bezig houden met particuliere verzekeringen. Het overstappen van verzekeraar kan op verschillende manieren lonen. Het is namelijk altijd goed om iemand naar je verzekeringen te laten kijken. Een andere verzekeraar kan qua dekking en voorwaarden beter aansluiten op je wensen. Daarnaast kun je ook nog eens tot tientallen euro’s per jaar besparen.Wil jij vrijblijvend een offerte ontvangen voor je particuliere verzekeringen? Neem dan contact met ons op!

Adres en contact gegevens

Molenweg 5
9781 GL Bedum

050 - 211 53 81 
06 - 48 92 87 47
info@gonniesmithypotheekadvies.nl