Mijn naam is Gonnie Smit en ik ben sinds 2006 werkzaam als financieel adviseur. In 2017 ben ik als zelfstandige begonnen met mijn eigen bedrijf Gonnie Smit Hypotheekadvies. Na jarenlang bij een grote bank gewerkt te hebben wilde ik voor mezelf beginnen. De reden hiervoor is dat ik nu (meer) een onafhankelijk advies kan aanbieden en een persoonlijk contact opbouw. Laagdrempelig, persoonlijk, deskundig advies in begrijpelijke taal. Door mijn werkverleden van meer dan tien jaar als financieel adviseur in de stad Groningen en omliggende dorpen mag ik mezelf een ervaren financieel adviseur noemen.

Mijn doel is om met mijn kennis en ervaring mensen op een duidelijke en persoonlijke manier te helpen bij het afsluiten van de best passende hypotheek. Ik help u om uw woondroom te realiseren.

Op het moment van schrijven (2017) ben ik 35 jaar en woonachtig sinds tien jaar in Bedum. Opgegroeid in Ten Post en tijdens en na de studie nog een aantal jaar in het centrum van Groningen gewoond. Ik woon samen met Ronald en onze twee kinderen Daan (4) en Lieke (1). Wat ik erg leuk vind om te doen is voetballen. Zowel actief als passief. Bij s.v. Bedum en v.v. Omlandia trap ik zelf nog tegen de bal en bij de thuiswedstrijden van FC Groningen ben ik meestal in het stadion te vinden. Verder hou ik van lezen, winkelen, gezelligheid en uiteraard tijd doorbrengen met het gezin.

Adres en contact gegevens

Molenweg 5
9781 GL Bedum

050 - 211 53 81 
06 - 48 92 87 47
info@gonniesmithypotheekadvies.nl